I co tu wybrać? :-P Mnie interesuje jak na razie koszt i w jakim okresie w roku można robić prawko na A a także jak wyglada sprawa z ratami:) Jak robiłem na B w kursorze to zapłaciłem dopiero przed egzaminem i tak by mi najbardziej pasowało a puki co teorie zaliczyc i zaczac jezdzic:)
_________________ Ktoś kiedyś powiedział " Wszystko przyjdzie z czasem" Oby się nie mylił ;D
Marchew, a kosztuje okolo 900 zl, robisz do wrzesnia, w zaleznosci od pogody w sumie, ale jest jeszcze szkola Belfer, u nich koszt kursu na A to 600 zl, i placisz w ratach az do konca kursu jezeli chcesz, jezdzisz minskiem 125, oraz mz etz 150, a przed egzaminem jezdzisz honda taka jak na egzaminie
Auto: Opel Pomógł: 2 razy Wiek: 24 Dołączył: 29 Kwi 2009 Posty: 1214 Skąd: Kol. Kamień k/Chełma
Wysłany: 2009-08-13, 22:51
Na A idź do "Belfer", młodowskiej 14 na przeciwko iskry. Powołaj się ze szkołę polecił Gabriel i Łukasz i zrobisz za 600zł
kimi napisał/a:
Marchew, a kosztuje okolo 900 zl, robisz do wrzesnia, w zaleznosci od pogody w sumie, ale jest jeszcze szkola Belfer, u nich koszt kursu na A to 600 zl, i placisz w ratach az do konca kursu jezeli chcesz, jezdzisz minskiem 125, oraz mz etz 150, a przed egzaminem jezdzisz honda taka jak na egzaminie
Nie wiadomo ile Pan H zaśpiewa normalnie
Niech sie na nas powoła to w szkole bedzie mial bez problemu za 600
Marchew jak chcesz to Ci na PW podam numer fona do Pana H i sie dogadacie ;-]
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum