jak o tym samym mowimy, ale raczej tak .. AutoMix przy glownej z chlma na zamosc
Wysłany: 2009-06-23, 19:28
Kolego ten gazownik w Krasnym jest naprawdę dobry tylko nie wiem gdzie on teraz robi bo wcześniej przy wylocie na Kraśnik na os. Rońsko nazywa się Koszowski. Sam u niego kiedyś zakładałem do poldinksa i w sumie większość moich znajomych i nie słyszałem aby ktoś narzekał!
a ta firma w krasnymstawie to nie fach-mistrz? nazwisko sie zgadza - koszowski i ma zakład przy kłosowskiego 8 chyba, w kazdym razie na krasnik jak sie jedzie, ostatnio wyremontowali tam kawalek drogi. robil mi instalacje i szczerze mowiac polecam
Bardzo polecam gazowników w lublinie na ul.Rowerowej http://www.primagaz.pl/
zajmują się każdą instalacją nawet V generacji LPI ... z ojca Saabem w chelmie na wylocie na zawadowke jak sie umówiłem to kazał czekać 2 tygodnie nawet zdiagnozować nic nie chciał, w Lublinie przy okazji zajechałem do tego gazownika na rowerowej , od ręki podpiął kompa i stwierdził usterke. w kolejne dwa dni zregenerował całą pompe gazu i do calej operacji miałem wgląd - pokazał mi całą pompe w czesciach , co zuzyte itp itd...noi roczna gwarancja. PEŁEN PROFESIONALIZM!! warto pojechac i zrobic te 60km w jedna strone
Tak sekwencja bo inny tam nie podejdzie, jakiej firmy to mi niestety nie powiedział.
No w sumie profanacja ale cóż jak jest mozliwosc to czmu nie skorzystac
_________________ Ktoś kiedyś powiedział " Wszystko przyjdzie z czasem" Oby się nie mylił ;D
Nie możesz pisać nowych tematów Możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum